Zolder verbouwen

Wilt u uw zolder verbouwen om meer ruimte te maken voor een extra slaapkamer, werkkamer, kantoortje of hobbyruimte? Van Arkel Bouw spreekt graag uw wensen door, om te kijken of wij van uw zolder een ideale ruimte kunnen maken bij uw www.vanarkelbouw.nl S (32)zolderverbouwing.

Zolder verbouwen: wat zijn de mogelijkheden

Van Arkel Bouw is graag uw sparringpartner bij een zolder verbouwen tot slaapkamer of een ideale zolderkamer voor extra werkruimte, praktijk aan huis of eigen kantoortje. Afhankelijk van uw doelstelling met de zolderruimte, gaan wij samen met u bekijken hoe wij uw wensen en mogelijkheden bij elkaar kunnen brengen. Wij staan er altijd voor open om uw zolder ideeën met u te bespreken. Die service verlenen wij graag.

Dakkapel plaatsen en zolder afbouwen

Wilt u een dakkapel laten plaatsen en eigenlijk ook gelijk uw zolder afbouwen? Wij kunnen dus naast het inbouwen van een dakkapel ook gelijk de hele zolderafwerking op ons nemen. U heeft er zelf dan geen omkijken meer naar en is uw hele zolder in één keer klaar. Vaak zijn dat dingen die blijven liggen en het is goedkoper en makkelijker om alles in één keer af te werken. Zo blijft u niet in te de troep zitten en verhoogt u gelijk uw woongenot op zolder.

Een grote of kleine zolder verbouwen?

Indien u met een grote verbouwing bezig bent, een aanbouw aan uw huis en toch ook uw zolder wil laten verbouwen, kunnen wij een totaal offerte maken voor de hele verbouwing. Wij komen dan graag bij u langs om alles met u door te spreken. Als vooruitstrevend bouwbedrijf in Aalsmeer denken wij graag met u mee en komen altijd met een passend voorstel.

“Laat ook uw zolder verbouwen tot een prachtige werk- of slaapplek”

Wat kost een zolder verbouwen?

Wellicht vraagt u zich af: “wat kost een zolder verbouwen“? Dit hangt er mede van af wat uw wensen zijn en of het om een kleine zolderverbouwing gaat of een complete bovenverdieping met veel extra meters en ook eventueel een dakkapel. U kunt daarom het beste uw wensen aan ons voorleggen en het budget dat u voor de zolder verbouw voor ogen heeft. Hierna kunnen wij u een offerte op maat maken.

Contact opnemen

Indien u vragen, offerteaanvragen en/of opmerkingen heeft kunt u contact opnemen via:

E-mailadres: info@vanarkelbouw.nl
Telefoonnummer: +31 (0)297 34 24 02

Zolder verbouwing aanvragen?

Wilt u graag de hulp van ons bouwbedrijf bij uw zolder verbouwing, kunt u hiervoor gelijk een aanvraag indienen. Wij nemen dan contact met u op om uw wensen te overleggen en mailen u een passende offerte op verzoek.