Aanbouw huis en uitbreiden woning

U bent op zoek naar bouwbedrijf die uw woning kan vergroten met een aanbouw, opbouw serre, carport, erker, garage of dakkapel? Van Arkel Bouw kan u adviseren over diverse creatieve mogelijkheden voor het vergroten van uw woning. Stap voor stap denken wij mee en luisteren naar de wensen van de klant. Des gewenst kunnen wij u van diverse 3d impressies voorzien om de nieuwe plannen inzichtelijker te maken voor u.

 

“Met een aanbouw aan uw huis creëert u weer nieuwe ruimte en leefcomfort”

 

 

Aanbouw huis of gaan opbouwen?

Van Arkelbouw - Aanbouw

Wordt uw woning te klein en wilt u graag meer wooncomfort in uw woning? Er zijn diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld het vergroten van de woonkamer aan de voor of achterzijde, uw garage betrekken in de woning, een bijkeuken, extra slaapkamer, badkamer of speciale hobbyruimte, leefbaar maken zolderverdieping? Vaak is er meer mogelijk dan uw wellicht zult denken. Bij Van Arkel bouw is alles bespreekbaar. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk, zodat wij exact naar uw wensen een aanbouw of opbouw aan u woning kunnen realiseren.

Met een aanbouw meer ruimte in uw woning

Met een aanbouw of opbouw aan uw huis, voegt u meer waarde aan uw huis toe. Met meer vierkante meters aan uw huis, creëert u nieuwe mogelijkheden, meer leefruimte en woongemak. Wilt u een grotere woonkamer of een volledig nieuwe keuken . Met een aanbouw verdubbelt u al gauw de bruikbare oppervlakte en kunt u deze ruimte ook anders indelen. Een droom van veel mensen is een grote woon- en leefkeuken met eventueel grote openslaande deuren naar buiten. Als u de ruime heeft om uit te bouwen, waarom zou u het dan niet doen?

Kosten aanbouw

Natuurlijk vraagt u zich af: “wat kost een aanbouw”? Dit is uiteraard afhankelijk van de omvang van de werkzaamheden, de extra ruimte die u hiermee wilt creëren en waarvoor het bedoelt is. Een aanbouw of uitbouw  veel gevallen vergunningsvrij aan de achterzijde. Wilt u dieper gaan uitbouwen dan 4 meter dan heeft u een vergunning nodig welke wij ook volledig voor u kunnen verzorgen. Dit spreken wij natuurlijk allemaal goed met u door. Nadat wij uw wensen hebben doorgesproken, zullen wij een gespecificeerde inzichtelijke offerte op maat maken met desgewenst een planning .

Contact opnemen

Indien u vragen, offerteaanvragen en/of opmerkingen heeft kunt u contact opnemen via:

E-mailadres: info@vanarkelbouw.nl
Telefoonnummer: +31 (0)297 34 24 02

Wilt u uw huis verbouwen?

Wilt u uw huis verbouwen, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen en bespreken wij graag samen met u alle mogelijkheden. Wellicht brengen wij u op andere ideeën. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan kunt u hiervoor gelijk een aanvraag indienen. Wij nemen dan contact met u op om uw wensen te overleggen en stellen voor u een passende offerte op.