Dakkapellen

Voor meer ruimte op uw slaapkamer of zolderverdieping plaatsen wij ook dakkapellen. Hierbij heeft u een ruime keuze aan dakkappellen van verschillende soorten materialen, formaten en kwaliteit. Kies met Van Arkel Bouw dus voor een dakkapellen specialist met veel ervaring in het plaatsen van dakkapellen bij zowel bestaande- als nieuwbouw woningen. In de meeste gevallen produceren wij onze dak kapellen in eigen timmer werkplaats en plaatsen deze op 1 dag op uw woning.www.vanarkelbouw.nl L (74)

Dakkapellen plaatsen: de mogelijkheden

Dakkapellen zorgen voor meer extra ruimte en licht in uw huis. Heeft u een donkere zolderkamer waar u een kantoortje wilt bouwen, een extra slaapruimte of een complete logeerkamer of hobbykamer? Binnen een dag kan een dakkapel u een ruimere werkkamer of slaapkamer bieden en heeft u snel meer ruimte gecreëerd. Dakkapellen vergroten de vloeroppervlakte en vragen geen grote intensieve verbouwing.

Wilt u een dakkapel plaatsen dat past in de huidige verbouwing van uw huis, kan dit altijd in afstemming met u overlegd worden.

Dakkapellen en vergunningen

Voor een dakkapel heeft u niet altijd een vergunning nodig, als u kiest voor een dakkapel met een plat dak. Bij dakkapellen plaatsen zonder vergunning moet dit wel op de achtergevel gebouwd worden en moeten de dakkapellen aan bepaalde maten voldoen. Dit kunnen wij u haarfijn uitleggen. Wilt u een dakkapel aan de voorgevel plaatsen, dan kunnen wij samen met u bekijken of hier een vergunning voor nodig is.

Worden dakkapellen op maat gemaakt?

Indien u specifieke wensen heeft zullen wij als dakkapellen specialist altijd bekijken wat de mogelijkheden zijn. U kunt kiezen uit een traditionele dakkapel voor uw oude woning, maar ook voor een moderne dakkapel, zeker als deze aan bepaalde regels en maten moet voldoen. Van Arkel Bouw levert en plaatst alle soorten dakkapellen.

Wat kost een dakkapel?

Natuurlijk vraagt u zich af: “wat kost een dakkapel“? Dit verschilt natuurlijk van de grootte, maatwerk en gebruikt materiaal. U kunt kiezen uit houten dakkapellen, maar ook uit volledig kunststof. Wij kunnen u een goede richtprijs geven als wij ook de maten weten en wat uw wensen hierin zijn. Bij Van Arkel Bouw krijgt u altijd een concurrerende prijs als u voor een kwalitatief goede dakkapel kiest.

De voordelen van houten dakkapellen

Met houten dakkapellen heeft u veel keuzemogelijkheden, aangezien hout makkelijk te bewerken is. Daarnaast kunnen houten dakkapellen met bijpassende schroten of sierlijsten bewerkt worden voor een mooie afwerking. Houten dakkapellen kunnen volledig voor u op maat worden gemaakt.

De voordelen van kunststof dakkapellen

Kunststof dakkapellen zijn in alle vormen, maten en kleuren verkrijgbaar. De kozijnen kunnen worden uitgevoerd in vlak en verdiept profiel en kunnen we voorzien van draaikiepramen en ventilatieroosters. Daarnaast kunnen wij deze ook leveren met horren. De boeidelen en zijwangen kunnen we uitvoeren in vlakke kunststof beplating of geprofileerde deeltjes. De dakbedekking is van kunststof, welke wordt afgewerkt met een kraallijst. De achterliggende draagconstructie wordt wel uitgevoerd in hout. Het grote voordeel van kunststof dakkapellen is dat ze onderhoudsarm zijn. U hoeft deze niet te schilderen en u heeft er bijna geen omkijken naar. Bovendien hebben kunststoffen dakkapellen een lange levensduur.

Contact opnemen

Indien u vragen, offerteaanvragen en/of opmerkingen heeft kunt u contact opnemen via:

E-mailadres: info@vanarkelbouw.nl
Telefoonnummer: +31 (0)297 34 24 02

U wilt meer weten over dakkapellen?

Wilt u graag meer informatie over dakkapellen? Doe gelijk een aanvraag en nemen wij contact met u op om uw wensen te overleggen en mailen u een passende offerte op verzoek.

“Voor alle soorten dakkapellen voor bestaande- en nieuwbouwwoningen…”