Meubels maken

Bent u op zoek naar een meubelmaker die mooie maatwerk meubels maakt voor uw interieur, woninginrichting, kantoor of werkplek? Van Arkel Bouw kan meubels maken die geheel op uw verzoek voor u worden ontworpen in onze eigen werkplaats.

Meubels maken naar uw ontwerp

Door de jaren heen hebben wij diverse soorten meubels ontworpen die passen in de stijl en interieur van onze klanten. Heeft u ook een vraag of ontwerp in gedachten waarvan u niet zeker weet of wij dat kunnen maken? U kunt uw wensen altijd aan ons voorleggen. Meubels maken is een vak dat Van Arkel Bouw ook deskundig en op hoogwaardig niveau uitvoert.

Uniek ontwerp leidt tot unieke meubels

Zeg nou zelf, wat is er nou mooier dat een uniek ontworpen meubelstuk dat niemand anders heeft en dat helemaal op uw wensen is afgestemd? U kiest zelf het materiaal, de gewenste maten, kleur en design of wij stellen dit in overleg met u samen. Van Arkel Bouw kan dus unieke design meubels voor u ontwerpen of u komt naar onze showroom en wij bekijken samen de mogelijkheden.

Meubels maken: wat zijn de mogelijkheden

 

Meubels maken is een vak apart en wellicht dat u hier zelf ook ideeën voor heeft, maar niet zelf kunt uitvoeren. Misschien heeft u een ruimte in uw kamer waar u graag een smalle boekenkast wilt plaatsen die precies tussen een deur en een andere muur past. Een standaard maat past vaak niet. Gelukkig kunnen wij hiervoor een maatwerk kast maken die exact op de geschikte ruimte wordt afgestemd.

Misschien heeft u ergens een fantastisch en functioneel bureau gezien die u ook graag voor u zelf zou willen hebben. Ook voor een volledige kantoorinrichting op uw kantoor of bij uw thuis kunnen wij geschikte en passende meubels maken

“Ook een meubelstuk op maat laten maken? Informeer naar de mogelijkheden”

Contact opnemen

Indien u vragen, offerteaanvragen en/of opmerkingen heeft kunt u contact opnemen via:

E-mailadres: info@vanarkelbouw.nl
Telefoonnummer: +31 (0)297 34 24 02

Nieuwe meubels laten maken?

Wilt u graag meer informatie over nieuwe meubels maken? Stuur gelijk een aanvraag in en nemen wij contact met u op om uw wensen te overleggen.