Bouwbedrijf Aalsmeer Van Arkel Bouw

Van Arkel Bouw is een bouwbedrijf en aannemer in Aalsmeer en voert diverse bouwprojecten uit in de regio Aalsmeer, Kudelstaart, Amstelveen, De Kwakel, Uithoorn, Nieuw Vennep en andere plaatsen in Noord Holland.

Bouwbedrijf voor bouw en verbouw

Als bouwbedrijf in Aalsmeer worden wij vaak ingeschakeld voor een woning bouwen of de aanbouw van een huis. Met meer dan 30 jaar ervaring in de bouwwereld, zijn wij een erkend bouwbedrijf voor maatwerk bouwprojecten en klussen voor zowel particulieren als bedrijven. Wij zijn een platte organisatie met korte communicatielijnen, waardoor wij flexibel en innovatief kunnen inspelen op de vraag en bij wijzigende veranderingen.

Eigen timmerwerkplaats en showroom

Wij beschikken over een eigen timmerwerkplaats, waar wij ook meubels maken. Heeft u speciale wensen voor unieke design meubels of een kast op maat ? Wij beheersen alle disciplines en zijn graag uw sparringpartner in het ontwerpen, bouwen, aanbouwen of renoveren van huizen, keukens, terrassen of een complete interieurinrichting. Heeft u speciale wensen? Leg het ons voor en gaan wij samen een ontwerp maken en alle mogelijkheden bekijken. Daarin zijn wij graag vooruitstrevend en meedenkend.

Nieuwbouwprojecten

Ons vakkundig team van bouwvakkers, timmerlieden en onderaannemers, zijn vaak binnen nieuwbouwprojecten bezig waar onze expertise nodig is. Onze opdrachtgevers zijn projectontwikkelaars, woningcorporaties, aannemers en particulieren, maar wij werken ook voor kleine projecten bij bedrijven. Als bouwbedrijf en aannemer vindt u bij ons alles onder één dak en dat werkt snel, makkelijk en flexibel.

Bouwklussen voor particulieren

Nieuwbouw, verbouw en aanbouw in Noord Holland doen wij ook voor particulieren en huiseigenaren voor kleinere bouwklussen. Wij leggen ook dakkapellen aan en kunnen desgewenst ook voor de complete zolderafwerking zorg dragen. U zit dan niet met een half afgemaakte zolder waar u zelf nog heel veel werk aan heeft. In overleg is alles mogelijk en bespreekbaar. Ook als u aangeeft wat u zelf wil doen en wat u liever aan ons wilt uitbesteden.

Arkelbouw - Aanbouw

Contact opnemen

Indien u vragen, offerteaanvragen en/of opmerkingen heeft kunt u contact opnemen via:

E-mailadres: info@vanarkelbouw.nl
Telefoonnummer: +31 (0)297 34 24 02

Heeft u een bouwproject of bouw klus?

Heeft u een bouwproject of bouwklus die u graag bij ons neer wil leggen voor de uitvoering? Doe vandaag nog een aanvraag en nemen wij snel contact met u op om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken.

 

“Uw partner voor diverse bouwprojecten en bouw klussen”