Woning bouwen

Met ons bouwbedrijf in Kudelstaart houden wij ons dagelijks bezig met woningbouw, aanbouw, verbouw en renovatie van woningen. Een woning bouwen is een langdurig project waar u vele jaren woonplezier van wilt hebben. Wij bouwen graag uw droomhuis aan de hand van uw wensen en behoeften. Ook zijn wij gespecialiseerd in het nieuw bouwen van een waterwoning. Als kleinschalig bouwbedrijf staat kwaliteit en afwerkingsniveau bij ons zeer hoog in het vaandel. Standaard afwerking is bij ons niet standaard.

 

“Een traditionele woning bouwen van grote kwaliteit is onze specialiteit!”

 

Nieuwbouw

Een nieuwbouw huis of waterwoning is een grote investering voor jaren. Daarom gaat u ook niet over één nacht ijs met het eerste de beste bouwbedrijf die uw droom gaat realiseren. Als opdrachtgever heeft u natuurlijk verschillende wensen voor uw eigen woning. Als sparringpartner denken wij graag met u mee om uw droomhuis te realiseren. Daarbij bekijken wij dit vanuit de bouwtechnische mogelijkheden en gebruiken duurzame grondstoffen en materialen van hoge kwaliteit. Uw wilt toch zeker weten dat uw nieuwe woning met de hoogste kwaliteit wordt opgeleverd?

Wat kost een huis bouwen?

Natuurlijk stelt u zichzelf de vraag: “wat kost een huis bouwen”? Dat hangt natuurlijk van meerdere factoren af. De kosten van het te realiseren project kan nogal variëren, dit is geheel afhankelijk van uw eigen wensen en type woning, gebruikte materialen, aantal vierkante meters, etc. Hoe groter uw huis, hoe meer de kosten ook zullen oplopen. Graag bespreken wij al uw wensen en behoeften voor het bouwen van een woning. Van Arkel Bouw zal altijd een offerte maken die past bij uw wensen en besteedbaar budget.

Een nieuwbouwwoning op maat?

Heeft u al een idee en beeld hoe uw nieuwbouwwoning er uit moet komen te zien? Desgewenst kunt u een keuze maken uit onze mogelijkheden voor de nieuwbouw van woningen, in samenspel met uw eigen wensen en wooneisen. Zo krijgt u altijd een nieuwbouwwoning op maat zoals u het zelf graag wil. Heeft u al een ontwerp in uw hoofd of op tekening? Graag bespreken wij samen met u uw eigen ontwerp en geven u hierbij ons advies en ideeën. Zo kunt u profiteren van onze kennis, expertise, jarenlange bouwervaring en creatieve oplossingen voor uw eigen wensen.

Contact opnemen

Indien u vragen, offerteaanvragen en/of opmerkingen heeft kunt u contact opnemen via:

E-mailadres: info@vanarkelbouw.nl
Telefoonnummer: +31 (0)297 34 24 02

Is uw interesse gewekt?

Wilt u graag een nieuwe woning laten bouwen? Neem gerust contact op zodat we gezamenlijk de mogelijkheden kunnen bespreken.