Woning verbouwen

Indien u een verbouwing in uw huis wilt doorvoeren en daar een erkend bouwbedrijf voor zoekt, dan is Van Arkel bouw in Kudelstaart u hier graag mee van dienst. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in het verbouwen en uitbreiden van woningen, keukens, badkamers, woonkamers, interieur aanpassingen en diverse renovatie werkzaamheden. Daarnaast kunnen wij uw kamer herinrichten en onderhoudsvrij renoveren.

Woning verbouwen: wat zijn de mogelijkheden

In www.vanarkelbouw.nl L (61)de loop der jaren kunnen uw woonwensen veranderen en heeft u behoefte aan het verhogen van uw wooncomfort, uitbreiding van kamers, woonkamer of een geheel nieuwe keuken. Met verbouwen kunt u ook denken aan het onderhoudsvrij maken van uw woning. Van Arkel Bouw is graag uw sparringpartner bij een huis verbouwen maakt uw woonwensen graag werkelijkheid. Of het nu gaat om een grote verbouwing of kleine verbouwing, leg gerust uw wensen aan ons voor en wij bekijken wat er nodig is om deze verbouwing te realiseren.

 

“Met een aanbouw aan uw huis creëert u weer nieuwe ruimte en leefcomfort”

Verbouwen, restylen of huis renoveren

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw huis te verbouwen, te renoveren of te restylen. Indien u een oud huis heeft of net een mooi oud pand heeft gekocht, zal het soms nodig zijn om dit huis te renoveren en te moderniseren. Bij Van Arkel Bouw vindt u alles onder één dak om de renovatie of verbouwing van uw huis tot in de puntjes te verzorgen. Daarvoor beschikken wij over een bouwteam met diverse disciplines, kennis en ervaring, zodat we alle bouwwerkzaamheden goed op elkaar kunnen afstemmen. Het is ons streven om dit naar volle tevredenheid voor u te realiseren.

Een grote of kleine verbouwing realiseren

Met een kleine verbouwing moet u denken aan het renoveren of vernieuwen van uw badkamer, keuken, bijkeuken, terras aanleggen of een serre aanbouwen. Misschien wilt u wel een nieuw kantoor aan huis of het uitbreiden van uw garage. Indien er meer ruimte aan het huis gemaakt moet worden, spreken wij van een aanbouw . Indien u boven meer ruimte op een slaapkamer of zolder wil realiseren, kunt u ook denken aan een opbouw of dakkapel plaatsen.

Wat kost een verbouwing?

Natuurlijk vraagt u zich af: “wat kost een verbouwing“? Dit kan nogal verschillen, afhankelijk van de omvang van de verbouwing of renovatie. Vanzelfsprekend nemen wij graag uw woonwensen uitvoerig met u door en komen met een offerte op maat die past binnen het budget die u voor uw verbouwing beschikbaar heeft en welke binnen onze mogelijkheden ligt.

Wilt u uw huis uitbreiden voor de toekomst?

De komende jaren zullen er veel meer aanleunwoningen of zogenaamde kangoeroe woningen gebouwd worden. Dit om ouders te kunnen verzorgen en/of mantelzorg mogelijk maken. Bij een verbouwing of aanbouw kunnen wij dus ook een kangoeroewoning aanbouwen. Wij hebben een ruime ervaring met het zogenaamde levensbestendig bouwen. Dit wil zeggen uw woning onderhoudsvrij en toegankelijk maken voor later.

Contact opnemen

Indien u vragen, offerteaanvragen en/of opmerkingen heeft kunt u contact opnemen via:

E-mailadres: info@vanarkelbouw.nl
Telefoonnummer: +31 (0)297 34 24 02

Verbouwing aan huis aanvragen?

Wilt u graag de hulp van onze expertise, dan kunt u hiervoor gelijk een aanvraag indienen. Wij nemen dan contact met u op om uw wensen te overleggen en mailen u een passende offerte op verzoek.