Keuken ontwerpen

Bent u toe aan een nieuwe keuken en wilt u graag een keuken ontwerpen die geheel naar uw stijl en smaak wordt gemaakt? Van Arkel Bouw ontwerpt, levert en installeert de complete keuken. Wij ontwerpen en maken in eigen werkplaats exact een keuken op maat naar uw eigen wensen.

 

“Laat nu uw droomkeuken ontwerpen voor jarenlang keukenplezier”

 

Nieuwe keuken kopen?

Droomt u al langer over een nieuwe keuken en wilt u graag een ontwerp dat past bij de rest van uw interieur of uitgesproken smaak? Een keuken kopen doet u vaak maar een enkele keer in uw leven, dus moet de nieuwe keuken wel exact bij uw eisen passen. Gelukkig kunnen wij u gericht adviseren en uw eigen keuken ideeën met u doorspreken. Op basis hiervan kunnen wij een keuken ontwerpen en de keuken plaatsen naar de beschikbare ruimte die u heeft, of voor uw nieuwe keuken wilt creëren.

Aanbouw aan huis en woonkeuken

 

Wilt u graag een grote woonkeuken of eetkeuken laten aanbouwen ? Alles is mogelijk en bespreekbaar. Dit is een goede manier om de ruimte in de bijkeuken bij uw woonkeuken te betrekken, of een aangebouwde berging om te bouwen naar een geweldige eet- en woonkeuken. Denkt u eens aan de hoeveelheid ruimte die u dan in uw keuken creëert. Een nieuwe keuken ontwerpen doen wij dan ook met de uiterste zorgvuldigheid, in samenhang met uw eisen en wensen voor uw woonkeuken.

Een grote of kleine keuken?

Afhankelijk van de beschikbare ruimte, kunnen wij een kleine keuken of grote keuken voor u ontwerpen. Natuurlijk zijn het gebruiksgemak en de juiste voorzieningen hierbij erg belangrijk. Wij maken en monteren keukens op afspraak en werken dit volledig af. Dat betekent dat wij indien nodig ook leidingen kunnen verleggen en het tegelwerk en de elektriciteit uitvoeren. Desgewenst demonteren wij uw oude keuken en nemen deze mee.

Moderne keukens en Design keukens

Keukens zijn er natuurlijk in verschillende stijlen, van moderne keukens, design keukens tot rustieke keukens of klassieke keukens. Net wat u zelf het mooiste vindt. Neem uitgebreid de tijd om de juiste keuze te maken. Dan heeft u ook jarenlang plezier van uw keuken. Een moderne keuken is stijlvol ontworpen en van alle gebruiksgemakken voorzien. U kunt hierbij kiezen uit diverse werkbladen en inbouwmaterialen. Daarbij kunt u denken aan hangende of zwevende kasten en ook het gebruikte materiaal kan verschillen.

Contact opnemen

Indien u vragen, offerteaanvragen en/of opmerkingen heeft kunt u contact opnemen via:

E-mailadres: info@vanarkelbouw.nl
Telefoonnummer: +31 (0)297 34 24 02

U wilt graag een grote open keuken?

Indien u de ruimte heeft is het natuurlijk prachtig om een mooie grote open keuken te kiezen, waarbij wonen en koken in elkaar overlopen. Vroeger hadden de meeste huizen gesloten keukens, maar tegenwoordig lopen keuken en woonkamer vaak in elkaar over. Dan wilt u natuurlijk wel een open keuken die volledig past bij de stijl van uw woonkamer en interieur. Daarom zet Van Arkel Bouw graag alles met u op een rijtje en komen met een voorstel dat volledig bij uw wensen en eisen past.

U wilt graag een nieuwe keuken ontwerpen?

Wilt u graag de hulp van ons bouwbedrijf bij uw nieuwe keuken ontwerpen kunt u hiervoor gelijk een aanvraag indienen. Wij nemen dan contact met u op om uw wensen te overleggen en mailen u een passende offerte op verzoek.