Kasten op maat

Bent u op zoek naar een meubelmaker die kasten op maat maakt voor uw kantoorinrichting, nieuw interieur of werkplek? Van Arkel Bouw kan kasten maken die in onze eigen werkplaats op uw eigen wensen voor u worden gemaakt.

 

“Ook een meubelstuk op maat laten maken? Informeer naar de mogelijkheden”

 

Kast op maat maken: de mogelijkheden

Wilt u een speciale boekenkast of inbouw kledingkast in uw slaapkamer laten ontwerpen? U legt gerust uw wensen aan ons voor en wij komen ter plekke de mogelijkheden bekijken en de maten opnemen. Misschien heeft u een schuin dak en wilt u deze ruimte benutten voor een schuine kast waarmee u extra bergruimte creëert. Dit verhoogt uiteraard uw woongenot en kunt elke ruimte benutten om spullen in op te bergen. Ook kunt u denken aan een ombouw meubelkast voor uw wasmachine en droger. Alles is in principe mogelijk.

Eigen ontwerp kast maken?

Heeft u een eigen ontwerp in uw hoofd of op papier die u graag door een goede meubelmaker wil laten ontwerpen? Van Arkel Bouw is een specialist op het gebied van design meubels en maatwerk meubels maken in onze eigen werkplaats. Hiervoor hebben wij alle machines en materialen tot onze beschikking en kunnen u hierdoor een brede service verlenen. Uiteraard geven wij jarenlange garantie op al onze eigen fabricaat meubelen en kasten op maat.

Complete verbouwing doorvoeren?

Bent u druk bezig met uw huis verbouwen en wilt u graag een goed advies over de mogelijkheden van een grote en unieke kast in de woonkamer? Als u een oud huis bezit met klassieke ornementen en veel hout, past hier natuurlijk een mooie houten boekenkast bij die goed bij de rest van uw interieur past. Wij werken zowel met onbewerkt hout, als rustiek eikenhout of een houtsoort naar uw eigen smaak.

Contact opnemen

Indien u vragen, offerteaanvragen en/of opmerkingen heeft kunt u contact opnemen via:

E-mailadres: info@vanarkelbouw.nl
Telefoonnummer: +31 (0)297 34 24 02

Interesse in een kast op maat?

Wilt u graag meer informatie over een kasten op maat, kunt u dit gelijk aanvragen. Na uw verzoek nemen wij contact met u op om de mogelijkheden te bespreken en hiervoor een passende offerte voor op te stellen.